Skalldyrsalat med grillet kongekrabbe

Skalldyrsalat med grillet kongekrabbe

Lett
under 20 min

Rask og enkel sommersalat med grillet kongekrabbe og grillede grønnsaker.

Slik gjør du

Bruk rå kongekrabbe og klipp opp 1/3 av skallet slik at krabbekjøttet ligger igjen nede i skallet, med en åpning på toppen. Legg i noen rause smørklatter og noen kvaster med estragon. Grill med skallet ned på høy temperatur til kjøttet akkurat blir fast og fint. Krydre med pepper (er nok salt i smøret) og dryss over sesamfrø.

Grillede grønnsaker

Del grapefrukt og hjertesalat, og pensle hjertesalaten med olje.

Grill grapefrukt, asparges og 4 skiver landbrød. Ønsker du smak på brødet kan du godt smøre på litt hvitløk før grilling.

Hjertesalaten grilles på høy temperatur og krydres med salt og pepper.

Cæsardressing kan lages selv, eller kjøpes ferdig. Alt legges fint opp på fat eller tallerken.