Lørdagslefser med ridderost

Lørdagslefser med ridderost
Lett
20-40 min

Det er lov og nyte disse lefsene andre dager i uken også.

Slik gjør du

Fordel like mye ”fyll” på hver lefse og legg bare fyll på den ene halvdelen av lefsen. Start med å legge på et godt lag med skivet Ridderost, og deretter noen skiver skinke. Smør et tynt lag med sennep på skinken.

Ta ut ananasringene fra boksen og tørk av den overflødige væsken. Del ringene i biter som du strør over skinken. Til slutt grovhakker du litt ruccola og strør over, sammen med noen blader frisk basilikum.

Til sist bretter du den andre halvdelen av lefsen over og klemmer forsiktig sammen. Stek lefsene lett i en teflonpanne til osten smelter og lefsene gjerne får en liten stekeskorpe. Kan også varmes noen minutter i ovnen på ca 180°C.

Kontrastene mellom den fyldige, aromatiske Ridderosten, den salte skinken, den søte ananasen og den litt sterke sennepen og rucculaen gir en nydelig smaksopplevelse!

Det er lov og nyte disse lefsene andre dager i uken også.