Rørosbaker'n

Rørosbarker'n produserer bakstprodukter med utgangspunkt i tradisjonsoppskrifter fra gamle bakstekjerringer i området. Takkebakt flatbrød er et av deres største produkter.

Hos Rørosbaker'n kombineres gammelt håndverk med nye produksjonsmetoder. Det hele startet som en liten familiebedrift, hvor Terje Lien hentet frem morens gamle kokebok og begynte å bake flatbrød på gamlemåten. I 2005 startet han Rørosbaker’n, hvor ideen var å tilby et kvalitetsutvalg av produkter, solid forankret i matkulturen på Røros.

- Vi er den største produsenten av høykvalitets flatbrød i Norge. Alle råvarene er norskproduserte, forteller daglig leder Erik Lien.

Røros flatbrød er bakt etter gammel oppskrift. Det er takkestekt, grovt og sprøtt, og har en tykkelse som gjør det lett å smøre. Røros Flatbrød passer til hverdag og fest, og egner seg spesielt godt til middagsmat, spekemat, supper og tapas.