Bringebær cake pops

Bringebær cake pops
Lett
over 60 min

Bringebær cake pops er dekket med mørk sjokolade og knasende bringebærdrops. Ett søtt og spennende alternativ til kjærlighet på pinne.

Slik gjør du

1. Pisk egg og sukker til stiv eggedosis.

2. Sikt inn mel, bakepulver og potetmel. Bland melblandingen forsiktig inn i eggedosisen med en slikkepott. Pass på at den ikke faller sammen.

3. Hell kakerøren i en smurt kakeform, ca 24 cm. Stek kaken nederst i ovnen på 150 °C i ca 35 minutter. Avkjøl opp ned på rist.

Krem:

1. Bland sammen kremost og bringebærsyltetøy.Tilsett gjerne litt rød konditorfarge for å få finere farge på blandingen.

Utforming av cake pops:

1. Når kaken er avkjølt, smuldrer du den opp i en bakebolle.

2. Bland inn krem, litt av gangen. Massen skal bli klebrig og mulig å rulle til en kule.

3. Rull kuler på ca 20 gram. La kulene hvile i kjøleskapet mens du smelter sjokolade.

4. Smelt sjokolade over vannbad.

5. Knus bringebærdrops i passe små biter.

6. Stikk tuppen på lollipoppinnene i sjokolade, og deretter halvveis inn i kulene. Sett cake popsene i isopor eller oasis for at de skal stå stødig. La kulene hvile i kjøleskap ytterligere 10 miutter.

7. Dypp hele kulen i sjokolade, la overflødig sjokolade renne av. Strø knuste bringebærdropps over. La stå i kjøleskapet til sjokoladen stivner.

Cake pops må oppbevares kjølig.