Cake pops: Bryllupshjerter

Cake pops:  Bryllupshjerter
Lett
over 60 min

I et bryllup er gjestene i bevegelse. Hva passer bedre enn å servere kaker på pinne? Disse røde hjertene setter prikken over i'en i et bryllup.

Slik gjør du

1. Smelt smør.

2. Ha mel, nesquickpulver og natron i en bakebolle. Bland inn kefir og rør godt sammen. Bland til slutt inn smeltet smør.

3. Ha røren i en smurt 24 cm springform. Stek kaken nederst i ovnen på 200 °C i ca 30 - 40 minutter. Avkjøl kaken på rist.

Sjokoladekrem:

1. Smelt sjokolade og smør i vannbad. Avkjøl.

2. Pisk sammen egg og melis og ha dette sammen med sjokoladesmøret.

3. Tilsett Baileys og rør god sammen.

Utforming av Cake pops:

1. Når kaken er helt avkjølt, smuldrer du dem i en bakebolle.

2. Tilsett sjokoladekrem. Massen skal bli klebrig og mulig å rulle til en kule.

3. Bruk en kakeform og stikk ut hjerter av kakemassen. La hjertene hvile i kjøleskapet mens du smelter sjokolade.

4. Smelt hvit sjokolade over vannbad. Tilsett rød konditorfarge.

5. Stikk tuppen på lollipoppinnen i sjokolade og deretter halvveis ned i hjertet. Gjenta prosessen med alle hjertene. Sett cake popsene i isopor eller oasis for at de skal stå stødig i kjøleskapet. Avkjøl i ca 10 miutter.

6. Dypp hjertene i sjokolade. Pass på at overflødig sjokolade renner av.

7. Sett hjertene tilbake i kjøleskapet for at sjokoladen skal stivne fort.

Cake pops må oppbevares kjølig og kan fryses.