Cake pops: Røde ballonger

Cake pops: Røde ballonger
Lett
over 60 min

Server noe nytt og spennende i barneselskapet. Barna vil elske disse ballongene dekket med deilig markjordbærgele!

Slik gjør du

Lag kremen først: 

1. Pisk eggedosis av eggeplomme og melis

2. Pisk krem av cremé fraiche 

3. Pisk osten myk 

4. Bland forsiktig sammen 1, 2 og 3

Smuldre sukkerbrødet i en bolle. Ha i en spiseskje av kremen om gangen til du får passe konsistens til å lage kuler. Rull munnfull store kuler og form de litt smalere i den ene enden, som ballonger. Sett dem kaldt.

Lag gelé som anvist på pakken. Hell litt over i et kjøkkenglass, dypt nok til å kunne dyppe ballongene. Rør inn 1 kryddermål (1/5 ts) med rød pulverfarge i geléen. (Vanlig gelé er ikke fargesterk nok til å være dekkende). Sett glasset i et kaldt vannbad og fortsett og røre. Når geléen begynner å bli litt tykktflytende er den klar. Ta glasset opp av vannbadet.

Dypp tuppen av en pinne i geléen, stikk den deretter inn i en av ballongene i den smaleste enden. Dypp hele ballongen ned i geléen. Hold den litt over glasset til det stivner litt. Tykkelsen på geléen din og hvor kald ballongen er avgjør hvor tykt lag gelé som fester seg. Dypp gjerne ballongen flere ganger i geléen for å få ønsket tykkelse.

Sett ballongene på pinne i noe stødig f.eks. en skalk av tørt brød, isopor eller oasis. La de stå kaldt for å stivne skikkelig.