Frukt- og sjokolade cake pops

Frukt- og sjokolade cake pops
Lett
over 60 min

Mørk sjokolade og eksotisk frukt gir en nydelig smaksopplevelse. Rull sammen til en kule, og vips, så har du en cake pops!

Slik gjør du

1. Rør sammen mykt smør, sjokolade, sukker, egg, hvetemel og vaniljesukker i en bolle.

2. Fordel deigen i en liten langpanne ca. 20x30 cm. Glatt ut deigen.

3. Stek kaken midt i ovnen ved 180 °C i 20-25 minutter. Avkjøl på rist.

Fruktpuré:

1. Del opp ananas, mango og melon i biter. Bruk en blender eller kjøkkenmaskin for å mose frukten til puré. Tilsett valgfri fruktjuice underveis.

Utforming av cake pops:

1. Når kaken er avkjølt, smuldrer du den opp i en bakebolle.

2. Tilsett fruktpuré. Deigen skal bli klebrig og mulig å rulle til kuler.

3. Rull kuler og la dem hvile i kjøleskapet mens du smelter sjokoladen.

4. Smelt sjokolade i vannbad. Tilsett blå farge.

5. Dypp tuppen på en lollipoppinne i sjokolade og stikk den halvveis inn i kulen. Gjenta prosessen med alle kulene og sett dem tilbake i kjøleskapet, ca 10 minutter.

6. Ta kulene ut av kjøleskapet. Dypp hver kule i sjokolade og plasser dem i en liten muffinsform.

7. Sjokoladen stivner raskt i kjøleskap.

Cake pops må oppbevares kjølig og kan fryses.