Red velvet cake pops

Red velvet cake pops
Middels
over 60 min

Red velvet er en av Amerikas mest berømte kaker. Utgangspunktet er en vanlig sjokoladekake som farges rød. Disse søte cake popsene er fantastiske på smak og perfekte som vertinnegave.

Slik gjør du

1. Rør sammen egg, sukker og olje. Tilsett hvitvinseddik og rømme.

2. Bland sammen mel, natron, vaniljesukker og salt i en bakebolle. Tilsett det våte og rør godt.

3. Ha røren over i muffinsformer. Stek muffinsene midt i ovnen ved 180 °C i ca 20 minutter. Avkjøl på rist.

Utforming av cake pops:

1. Når muffinsene er helt avkjølt, smuldrer du dem i en bakebolle.

2. Tilsett kremost naturell. Massen skal bli klebrig og mulig å rulle til en kule.

3. Bruk en kakeform og stikk ut blomster av kakemassen. La blomstene hvile i kjøleskapet mens du smelter sjokolade.

4. Smelt sjokoladen over vannbad. Tilsett konditorfarge.

5. Stikk tuppen på lollipoppinnen i sjokolade og deretter halvveis ned i blomsten. Gjenta prosessen med alle blomstene. Sett cake popsene i isopor eller oasis for at de skal stå stødig i kjøleskapet. Avkjøl i ca 10 miutter.

6. Dypp blomstene i sjokolade. Pass på at overflødig sjokolade renner av. Legg på kakepynt mens sjokoladen ennå er myk.

7. Sett cake popsene tilbake i kjøleskapet for at sjokoladen skal stivne fort.

Cake pops må oppbevares kjølig og kan fryses.