Suksess cake pops

Suksess cake pops
Lett
over 60 min

Suksess cake pops, deilige porsjonskaker på pinne. Like gode som orginalkaken, men morsommerer å spise.

Slik gjør du

Kakebunn:

1. Start med å male mandler

2. Bland sammen melis og malte mandler

3. Stivpisk eggehvitene og vend dem forsiktig inn i melis- og mandelblandingen.

4. Smør en 24 cm springform og ha røren i denne.

5. Stek kaken i forvarmet ovn på 200 °C i ca 30 - 35 minutter. Avkjøl på rist.

Krem:

1. Rør sammen eggeplommer, fløte, sukker og vaniljesukker i en kjele. Varm det opp over middels sterk varme, og rør hele tiden til kremen tykner. Når den første boblen kommer, trekker du kjelen vekk fra platen. Kremen skal nå ha en fyldig konsistens. La kremen avkjøles helt.

2. Rør inn romtemperert smør. Rør til alt smøret er blandet inn og kremen er jevn og glatt.

Utforming av Cake Pops:

1. Når kakebunnen er helt avkjølt, smuldrer du den opp i en bakebolle (kakebunnen er litt seig).

2. Smelt hvit sjokolade i en kjele og tilsett ønsket mengde i kakebunnmassen for at deigen skal henge bedre sammen.

3. Rull kuler og trykk dem litt flate. De skal se ut som mini - kakebunner.  Ikke lag dem for tynne, husk at pinnen må festes godt.

4. Smelt mørk sjokolade over vannbad.

5. Dypp pinnen i sjokolade og stikk den halvveis inn i kakekulen.

6. Bruk en sprøytepose for å legg på ønsket mengde med krem på toppen av kaken. Sett cake popsene i isopor eller oasis for at de skal stå stødig. La kulene hvile i kjøleskap ytterligere 10 miutter.

7. Bruk gul sukkerpasta eller marsipan for å lage små stjerner til pynt. Disse må være klare før du dypper cake popsene i sjokolade.

8. Dypp cake popsene i den mørke sjokoladen og plasser gule stjerner på toppen. Avkjøl.

Alternativ vist på bildet: Du kan plassere "mini - kakene" i små muffinsformer og stikke pinnen fra oversiden hvis du ønsker det. Du kan også velge å la dem stå på pinne, slik det er vist på andre cake pops.

Cake pops må oppbevares kjølig og kan fryses.