Mat- og vinkurs hos Jacob's

Både på Holtet og Majorstuen tilbyr vi spennende mat- og vinkurs under kyndig ledelse av erfarne kokker som Lars Barmen og Bård Greni. Et mat og vinkurs er den perfekte gave, en hyggelig opplevelse med venner eller rett og slett en liten påskjønnelse til deg selv.

Hos Jacob's på Holtet har vi tilbudt mat- og vinkurs i kurskjøkkenet over butikken i en årrekke. Mange kjente kokker, vinkelnere og vinhandlere har gjennom årene vært innom å delt av sin rike kunnskap. Kurskatalogen for våren 2020 inneholder som alltid mange spennende kurs.

Se hele utvalget av kurs hos Jacob's Holtet.

Kurskjøkkenet hos Jacob's på Majorstuen ble innviet i januar 2019 og er et kjærkomment tilskudd i arbeidet med å spre matglede og dele kunnskap om mat og vin. Den kjente kokken Bård Greni og vinkjenneren Frederik Kolderup har satt sammen en kursmeny for våren 2020 som inneholder både klassiske sesongtema som vilt, lam og julemat og spennende kurs med nye mattrender som Food & Drinks og asiatisk gatemat.

Se hele utvalget av kurs hos Jacob's Majorstuen.