Mat- og vinkurs hos Jacob's

I tilknytning til butikkene på Holtet og Majorstuen tilbyr vi spennende mat- og vinkurs under kyndig ledelse av erfarne kokker. Et mat og vinkurs er den perfekte gave, en hyggelig opplevelse med venner eller rett og slett en liten påskjønnelse til deg selv.

Hos Jacob's på Holtet har vi tilbudt mat- og vinkurs i kurskjøkkenet i en årrekke. Mange kjente kokker, vinkelnere og vinhandlere har gjennom årene vært innom å delt av sin rike kunnskap. Kursoversikten for våren 2025 inneholder som alltid mange spennende kurs, og vi har med oss kokkene Lise Finckenhagen, Hanne Rutgerson Stensholt og Lars Barmen som kursholdere.

Se hele utvalget av kurs hos Jacob's Holtet.

 

Kurskjøkkenet hos Jacob's på Majorstuen har gjennom fem år med kurs, blitt et kjærkomment tilskudd i arbeidet med å spre matglede og dele kunnskap om mat og vin. Vårens kursrekke består av både gamle kjenninger og nye tilskudd. Bård Greni, Linda Hansen og Felix Fabricius Bye er drevne kursholdere som loser deltagerne gjennom kvelden, inspirerer og deler raust av sin kunnskap.

Se hele utvalget av kurs hos Jacob's  Majorstuen. 

 

Stemning på kurskjøkkenet.jpg