Drikke til julematen

Vinsmaking - Vin til julematen! Uansett hvilken av rettene som står på bordet, er fellesnevneren at maten er fet og salt, samt toppet med tilbehør som har mye syre og sødme. Det gjør norsk julemat til tøff kost, ikke bare for kroppen, men også for det flytende tilbehøret. Denne dagen kommer Frederik fra NON DOS for å lære deg å finne den perfekte vinmatchen til julemiddagen. Det blir gode tips om hva slags vin som fungerer til hvilke retter og hvorfor, slik at du selv kan gjøre et godt valg foran det store gildet. Vi smaker oss gjennom et knippe gode viner, som er særlig gode til tradisjonsrik norsk julemat. I tillegg til den obligatoriske ribben og pinnekjøttet som dominerer julemenyen i de tusen hjem, tar vi også for oss vin til juletorsk, kalkun og vilt.

Kursholder: Frederik Kolderup, NON DOS
Pris: 600,-
PĂ„melding: kjokkenet.majorstuen@jacobs.no