Helaften med trøffel - 18.10

Trøffel – skogens sorte eller hvite gull med fantastisk og karakteristisk smak. Bli med å tilberede en syv-retters trøffelmeny på en kveld! Rettene nyter vi i felleskap rundt det store spisebordet på «Kjøkkenet» vårt sammen med god drikke.

Trøffel! Bare smak på ordet – det i seg selv er eksklusivt og spennende og vi er så heldig at vi får tilgang på både hvit og sort trøffel. Alt Bård lærte om trøfler mens han jobbet i Toscana vil han dele med deg denne kvelden. Til maten får du matchende viner som løfter hver rett. Sammen lager vi sjømat, risotto, kremet pasta og kjøttretter – alt sammen med innslag av trøffel, og selvfølgelig smaker vi også ost med trøfler.

______________

PRIS: 2000,-
DATO: 18.10
VARIGHET: 17.00 - 22.00

KURSHOLDER:
Bård Greni

PÅMELDING: kjokkenet.majorstuen@jacobs.no