Ost & vin - 27.09 og 25.10

Lyst til å lære mer om ost og vin? Vi tilbyr høsten 2023 kurset Chevré, sommeroster og vin og kurset Alpeoster og vin. I disse to kursene lærer du mer om hvordan ost og vin løfter hverandre når smakene er utfyllende.

Det salte og fete i osten passer perfekt sammen med friskhet og syre fra vin. Men både ost og vin favner vidt og løfter hverandre når smakene er utfyllende. Myke, milde geitoster og smaksrike sommeroster laget på melk fra dyr på beite gir helt egne smaksopplevelser. Faste alpeoster passer godt til rike sveitsiske hvitviner fra Valais.

Vår ost og delikatesseansvarlig, Linda, er utdannet kokk, vinkelner og yrkesfagpedagog. Hun gir deg en innføring i produksjon og modning av ost, og i prinsippene rundt ost og vin. Alt i kombinasjon med rause smaksprøver.

______________

PRIS: 800,-
DATO: 27.09 Chevré, sommeroster og vin / 25.10 Alpeoster og vin

VARIGHET: 17.00 - 20.00

KURSHOLDER:
Linda Hansen

PÅMELDING: kjokkenet.majorstuen@jacobs.no