Hverdager | 08:00-21:00 |
---|---|
Lørdag | 09:00-20:00 |
Søndag | Stengt |
Kjøtt på kjøkkenet - 24.10

Hva betyr marmorering, og hva oppnår du ved å velge et godt marmorert kjøttstykke? Hvorfor passer ikke indrefilet til gryter? Hva er en Tomahawk? Matkurset "kjøtt på kjøkkenet" gir deg svaret på spørsmålene, samtidig som gode kjøttretter blir til. Maten nyter vi i felleskap rundt det store spisebordet på «Kjøkkenet» vårt sammen med god drikke.
I løpet av kurskvelden lærer du om bruken av forskjellige stykningsdeler, betydningen av marmorering for best spisekvalitet og hvorfor det er viktig å la kjøttet hvile før det skjæres. Alt presenteres med eksempler på retter som vi tilbereder sammen før vi setter oss til bordet og nyter rettene med gode viner til.
______________
PRIS: 1800,-
DATO: 24.10
VARIGHET: 17.00 - 22.00
KURSHOLDER: Bård Greni
PÅMELDING: kjokkenet.majorstuen@jacobs.no