Mat og vinkurs på Majorstuen

Nå har du muligheten til å lære mer om mat og vin på Kjøkkenet hos Jacob's Majorstuen!

Endelig har vi hos Jacob´s på Majorstuen gleden av å invitere gode kunder, bedrifter, naboer og venner til dypdykk i den kulinariske verden. Bare en glassvegg skiller «Kjøkkenet» fra våre butikklokaler – et kjøkken som kanskje er det lekreste du har sett. Vi er i alle fall kjempestolte. Det betyr også at Norges beste råvarer kun befinner seg noen meter unna. 

Kurs – for hvem?

Mat- og vinkurs på «Kjøkkenet» passer for alle. Vi tilbyr alt fra vin- og champagnekurs og matkurs for voksne matinteresserte til matkurs for barn og ungdom. «Kjøkkenet» har alle skjenkerettigheter, og antall kursdeltakere kan være fra 12 til 22. Se kurskatalogen med presentasjon av kursene.

Jacob´s har mange års erfaring fra mat- og vinkursene hos Jacob´s på Holtet. Derfra vet vi at kursene passer for alt fra ledergrupper i bedrifter og kundegrupper til vennegjenger, vinklubber, jentegrupper, matklubber og bursdager. Vi har møtebord, lerret, kanon og annet dere måtte trenge til eventuelle møter før kurset begynner. Hvert kurs begynner med en samling over et glass sprudlende dråper, og Bård Greni forsikrer at hvert kurs skal bli en minnerik opplevelseskveld.

 

Påmelding

Mat, drikke og alle oppskrifter er inkludert i kursprisen, og er du først påmeldt et kurs, er det bindende påmelding. Følg med på Facebook – der legges alle kursene ut. Etter kurset får alle utdelt diplom og oppskriftshefte på alt dere har laget og spist. Avbestilling må skje senest 24 timer før kursstart, eller blir hele kurset fakturert i sin helhet. Påmelding skjer per epost til butikksjef Erik Hansen, kjokkenet.majorstuen@jacobs.no  

Gi et kurs i gave til jul, bursdag eller andre merkedager!

Lyst til å glede noen på jobben, i familien eller venner med en hyggelig gave? Til den som har alt - gi et matkurs på «Kjøkkenet»! Gavekort kjøpes i kassen hos Jacob´s Majorstuen.