B(e)rusende bobler!

Bli en ekspert på de forskjellige kategoriene av musserende vin! Dette er vinkurset for deg som er glad i bobler, men som ønsker å lære mer om verdens musserende viner. Under kvelden vil vi gå i dybden på ulike boblevinene, Prosecco, Cava, Cremant og Champagne. Vi skal lære mer om historiene, tradisjonene og produksjonsmetodene bak de ulike typene musserende vin, mens vi smaker oss gjennom godsakene. Dette blir en morsom og lærerikt aften!

Dato: Onsdag 11. november
Klokken: 18:00 - 20:00
Kursholder: Yngvild H. Skaaraas
Pris: 600,- pr. person
Påmelding: mona.simonsen@jacobs.no

YNGVILD SKAARAAS
Yngvild Skaaraas er en kunnskapsrik jente som kan mye om vin. Hun lærer villig bort det hun kan på sin friske og enkle måte. Skaaraas er utdannet sommelier og har blant annet jobbet på Bagatelle. Jobber nå i Prizelius.

Smittevern - Alle kursene gjennomføres i tråd med myndighetenes anbefalinger om smittevern. God håndhygiene er en selvfølge på kjøkkenet, anbefalt avstand mellom deltagerne og det aller viktigste - føler du deg dårlig og har symptomer på luftveisinfeksjon, hold deg hjemme. Hos Jacob’s tar vi smittevern på alvor og desinfiserer alle flater før og etter kursene.

Se hele kurskatalogen her!