Lam og vin

Opplev mat og vin sammen i god kombinasjon!

Hva er den beste kombinasjonen med vin og lam?
Nora plukker viner og Lars lager mat som passer til de ulike typene
og vi får en fantastisk smaksopplevelse! 

Onsdag 20. september
Klokken: 17:00 - 22:00
Pris: 1750,- pr. person
Påmelding: mona.simonsen@jacobs.no

Kursholdere: 
NORA PAYTNER GUNDERSEN
Nora Paytner Gundersen er et eksotisk innslag fra Bodø med fartstid fra
Bergen og Oslo. Hun har fagutdanning i vin og brennevin og en diplomenhet i vinproduksjon
fra Beverage Academy Norge. Nora jobber nå som distriktssjef
hos Arcus/Vingruppen på fulltid, og hjelper til som vertinne på Maaemo i helgene.

LARS BARMEN
Lars Barmen regnes som en av Norges fremste kokker, med 12 år på
det norske kokkelandslaget og bakgrunn som soussjef på gourmetrestauranten
Bagatelle i fem år. I tillegg har han utgitt en rekke kokebøker,
og er kjent både fra TV og radio.