Vegetarretter

Vegetarmat er mer aktuelt enn noensinne. Nye og spennende retter for de som vil ha fisk og kjøttfrie alternativ. Vi samles først med et glass sprudlende dråper og en delikat matbit før vi lager maten av førsteklasses råvarer sammen, som gjerne består av en 5-6 retters meny. Deretter setter vi oss ned ved et festdekket bord og nyter maten sammen med utvalgte viner.

Dato: Onsdag 14. oktober
Klokken: 17:00 - 21:00
Kursholder: Lars Barmen
Pris: 1 600,- per person
 
LARS BARMEN
Lars Barmen regnes som en av Norges fremste kokker, med 12 år på det norske kokkelandslaget og bakgrunn som soussjef på Bagatelle i fem år. I tillegg har han utgitt en rekke kokebøker og er kjent både fra TV og radio. Barmen er i dag frilanskokk og holder kurs for hobbykokker.
 
Smittevern - Alle kursene gjennomføres i tråd med myndighetenes anbefalinger om smittevern. God håndhygiene er en selvfølge på kjøkkenet, anbefalt avstand mellom deltagerne og det aller viktigste - føler du deg dårlig og har symptomer på luftveisinfeksjon, hold deg hjemme. Hos Jacob’s tar vi smittevern på alvor og desinfiserer alle flater før og etter kursene.