Verdens beste sjømat

Vi i Norge er velsignet med noen av verdens beste råvarer. Vår langstrakte kystlinje gir oss en unik tilgang til havet, og her finner vi skalldyr og fisk i topp kvalitet. Mange forbinder sjømat med sol og sommer, men den er faktisk aller best i vinterhalvåret. Kokk Lars Barmen og sommelier Nora Paynter Gundersen vil ta dere gjennom en smaksrik aften med det beste fra havet kombinert med kvalitetsvin fra flere kontinenter.   Hjertelig velkommen!

Dato: Onsdag 18. november
Klokken: 17:00 - 21.00
Kursholdere: Lars Barmen og Nora Paynter Gundersen
Pris: 1 600,- pr. person
Påmelding: mona.simonsen@jacobs.no

LARS BARMEN
Lars Barmen regnes som en av Norges fremste kokker, med 12
år på det norske kokkelandslaget og bakgrunn som soussjef på
Bagatelle i fem år. I tillegg har han utgitt en rekke kokebøker
og er kjent både fra TV og radio. Barmen er i dag frilanskokk og
holder kurs for hobbykokker.

NORA PAYNTER GUNDERSEN
Nora Paynter Gundersen elsker vin, og har to vinfaglige utdannelser fra Beverage Academy Norge.
Målet hennes som kursholder er å kommunisere vin på en gøy,
inkluderende og interessant måte - vin til folket! Hun har tidligere jobbet som distriktssjef i Vingruppen, men
jobber nå som salgssjef i Signature Wines.

Smittevern - Alle kursene gjennomføres i tråd med myndighetenes anbefalinger om smittevern. God håndhygiene er en selvfølge på kjøkkenet, anbefalt avstand mellom deltagerne og det aller viktigste - føler du deg dårlig og har symptomer på luftveisinfeksjon, hold deg hjemme. Hos Jacob’s tar vi smittevern på alvor og desinfiserer alle flater før og etter kursene.

Se hele kurskatalogen her!