Mat og vinkurs på Holtet

Få en ekstra glede i hverdagen - Lær mer om mat og vin!

Til våren går Jacobs Holtet i gang med en ny runde attraktive mat- og vinkurs. 
Vi tar opp grupper på opp til 20 personer som lager mat sammen. Vi holder kurs både for liten og stor. Våre dyktige kursholdere evner å skape stort engasjement og mye munterhet når de inviterer til Jacob's innbydende kurskjøkken på Holtet.

Se hele oversikten over alle vårens kurs her! 

Hos Jacob's kurskjøkken har vi alle skjenkerettigheter. Vi samles først med et glass sprudlende dråper og en delikat matbit før vi lager maten av førsteklasses råvarer sammen, som gjerne består av en 5-6 retters meny. Deretter setter vi oss ned ved et festdekket bord og nyter maten sammen med utvalgte viner. Mat, drikke og alle oppskrifter er inkludert i prisen.

Gavekort! - Gi bort et kurs - til jul, bursdag eller bryllup! Vet du ikke hva du skal gi bort nå til jul? Gi et gavekort til mat- og vinkurs hos Jacob's på Holtet og bli med selv! Mor/datter, far/sønn, venninner, venner, klubb – vi kjenner alle konstellasjonene. Gavekort kjøpes i kassen hos Jacob's! 

Bedrift - Våre mat- og vinkurs er også populære blant bedrifter. Ta med ledergruppen eller kundene på kurs! Dette er teambuilding av edleste sort. Vi låner gjerne bort våre lekre lokaler, så dere kan starte med kurs/konferanse før mat/vinkurset settes i gang! Minste antall kursdeltakere er 12.

For bestilling: ring oss på 23 18 01 00 eller send en epost til; mona.simonsen@jacobs.no
Kursene skal forhåndbetales med enten Vipps til nummer 562304, bankterminal i lokalene eller vanlig innbetaling til konto.

NB! Bindende påmelding. Avbestilling må skje senest 24 timer før kursstart, ellers blir kurset fakturert i sin helhet.

Vi garanterer deg en hyggelig og lærerik kveld hos oss!

Del

Åpningstider

Åpningstider
Hverdager 08:00 - 21:00
Lørdag 09:00 - 20:00
Søndag -
Spesielle åpningstider
Mandag 6. april 08:00-22.00
Trisdag 7. april 08:00-22.00
Onsdag 8. april 08:00-22.00
Skjærtorsdag Stengt
Langfredag Stengt
Påskeaften 08:00-16:00
1. påskedag Stengt
2. påskedag Stengt