Mat og vinkurs på Holtet

Få en ekstra glede i hverdagen - Lær mer om mat og vin!

I oktober går Jacob's i gang med en ny runde attraktive mat- og vinkurs. Våre dyktige kursholdere evner å skape stort engasjement og mye munterhet når de inviterer til Jacob's innbydende kurskjøkken på Holtet. Første kurs er allerede 5. oktober og det siste den 10. desember - totalt 25 kurs. Her er det noe for alle!

Se hele oversikten over alle høstens kurs her!

Hos Jacob's kurskjøkken har vi alle skjenkerettigheter. Vi samles først med et glass sprudlende dråper og en delikat matbit før vi lager maten av førsteklasses råvarer sammen, som gjerne består av en 5-6 retters meny. Deretter setter vi oss ned ved et festdekket bord og nyter maten sammen med utvalgte viner. Mat, drikke og alle oppskrifter er inkludert i prisen.

Gavekort! - Gi bort et kurs - til jul, bursdag eller bryllup! Vet du ikke hva du skal gi bort nå til jul? Gi et gavekort til mat- og vinkurs hos Jacob's på Holtet og bli med selv! Mor/datter, far/sønn, venninner, venner, klubb – vi kjenner alle konstellasjonene. Gavekort kjøpes i kassen hos Jacob's! 

Bedrift - Våre mat- og vinkurs er også populære blant bedrifter. Ta med kollegaer eller kundene på kurs! Dette er teambuilding av edleste sort. Vi låner gjerne bort våre lekre lokaler, så dere kan starte med kurs/konferanse før mat/vinkurset settes i gang! Minste antall kursdeltakere er 12.

Smittevern - Alle kursene gjennomføres i tråd med myndighetenes anbefalinger om smittevern. God håndhygiene er en selvfølge på kjøkkenet, anbefalt avstand mellom deltagerne og det aller viktigste - føler du deg dårlig og har symptomer på luftveisinfeksjon, hold deg hjemme. Hos Jacob’s tar vi smittevern på alvor og desinfiserer alle flater før og etter kursene.

For bestilling: ring oss på 23 18 01 11 eller send en epost til; mona.simonsen@jacobs.no
Kursene skal forhåndbetales med enten Vipps til nummer 562304, bankterminal i lokalene eller vanlig innbetaling til konto.

NB! Bindende påmelding. Avbestilling må skje senest 24 timer før kursstart, ellers blir kurset fakturert i sin helhet.

Vi garanterer deg en hyggelig og lærerik kveld hos oss!