Inviter på skalldyraften

Skalldyr og sjømat er kjempegodt og ikke så vanskelig å håndtere. I tillegg passer det ypperlig å servere når dere er flere til bords. Så hvorfor ikke invitere venner og kjente på en skalldyraften?

I fiskediskene våre får du alt du trenger. Vi har kongekrabbe, sjøkreps, blåskjell, krabber, kamskjell og masse annet deilig snadder til å legge på fatet. I tillegg har vi Aïoli, majones, saftige sitroner, frisk dill og deilig loff i flere varianter. Så send ut invitasjoner.

Er det noe du lurer på er det bare å spørre. Vi hjelper deg mer enn gjerne med oppskrifter, passende tilbehør og små tips og triks. 

Når gjestene kommer kan du jo imponere med historier om sjøkreps, kamskjell, kongekrabbe og østers, før du serverer et stort og bugnende skalldyrfat. Du kan også tilberede noe av sjømaten når gjestene har kommet. Server for eksempel peppergrillet kongekrabbe eller grill sjøkreps med pesto. Eller hva med å starte kvelden med ørret og østerstartar? Ønsker du en liten forret kan du også lage kamskjell med sitron og ingefær, kjempegodt! Kun fantasien setter grenser. Vel bekomme!