Clubsandwich med torsk – ”Bodø B.L.T”

Clubsandwich med torsk – ”Bodø B.L.T”
Lett
under 20 min

Stekt torsk mellom to gode brødskiver er en rask og enkel middag i en travel hverdag. For det om du har det travelt trenger det ikke være vanskelig å lage sunn middag.

Slik gjør du

Stek bacon i en varm panne og la det renne av på papir. Skjær torsken i fire like store stykker.

Bland svartpepper og timian og vend torsken i krydderblandingen.

Stek torsken i en varm panne i smør og olivenolje, ca. 3–4 minutter på hver side. Smak til med salt og pepper.

Bland dressingen – rømme/créme fraîche, fransk sennep og farinsukker.

Del tomatene i tynnle skiver.

Stek eller rist brødskivene.

Start med å fordele romansalatbladene på brødskivene. Legg deretter på torsk, tomatskiver, bacon og dressing, og avslutt med en ny brødskive.