Fiskefarse

Fiskefarse
Lett
under 20 min

Fiskefarse kan du bruke til kaker, boller og pudding og er enkelt å lage.

Slik gjør du

Pass på at alle ingrediensene du skal bruke er iskalde. Skjær fisken i biter og ha den i en foodprosessor sammen med saltet.

La maskinen gå til farsen er fast og seig. Tilsett melken i porsjoner og rør godt mellom hver gang. Tilsett potetmel og krydder, og gjerne finhakket persille, gressløk, timian, basilikum eller estragon.

Du kan også røre inn f.eks. løk, hvitløk, purre, paprika eller andre grønnsaker. Denne farsen kan du bruke til kaker, boller og pudding.

Fiskepudding:

Farsen fylles i godt smurt brødform og stekes i stekeovn ved 120 grader i ca 45 minutter.

Fiskeboller:

Kok opp en kjele med fiskebuljong, ca 5 dl. Form farsen til boller med en spiseskje og legg dem ned i kraften. La dem trekke 5-10 minutter.Kokekraften kan brukes til saus.

Fiskekaker:

Form farsen til glatte kaker. Trykk dem litt flate og stek dem på middels varm panne til de er gyldne og fine.