Lasagne med skrei og glaserte grønnsaker

Lasagne med skrei og glaserte grønnsaker
Lett
40-60 min

Nordmenn elsker mange retter fra det italienske kjøkken, deriblant lasagne. Prøv denne nydelige varianten med skrei og lasagneplater. Server med grønnsaker til.

Slik gjør du

Sett stekeovnen på 170 grader C.

Lag fyldig hvit saus av smør, mel og melk.

La den småkoke i 5 minutter og smak den til med salt og pepper.

Rør inn én eggeplomme om gangen.

Skjær fisken i terninger og rør dem forsiktig i sausen sammen med purreringer.

Kok lasagneplatene etter anvisningen på pakken og la dem renne godt av.

Visp eggehvitene stive og vend dem i sausen.

Fyll massen i smurt form lagvis med lasagneplater, dryss tørket brød på toppen og stek lasagnen ved 170 grader C til den er gyllen og fast.

Glaserte grønnsaker

Kok grønnsakene møre i lettsaltet vann, skjær dem i pene biter og vend dem i smør.

Server lasagnen med grønnsakene til.