Skreiloins med chorizo og portobellosopp

Skreiloins med chorizo og portobellosopp
Lett
40-60 min

Her kombineres delikate skreiloins med sterk chorizo-pølse og smakfull portobello – smaker som inspirerer hverandre. Oppskriften får du av kokk Corey Proulx på Ultra Sandvika.

Slik gjør du

Del opp skreiloins i fire 200 gr stykker. Dryss med salt og pepper og ha på litt olivenolje. Brun gjerne først i panne med smør og olje. Stek deretter i ovn på 180 grader i 12-15 minutter, skinnsiden ned.

Skjær portobellosopp i skiver, ca 1 cm tykke. Skjær chorizo i små terninger. Stek sammen med olivenolje, hvitløk og timian i en teflonpanne på medium-høy varme.

Smelt smør sakte og skum av all fløte som flyter til toppen. Tilsett rosmarin, sitron saft og salt og pepper etter smak.