Lobster california style

Lobster california style
Lett
20-40 min

Hummer med sommerkål og aubergine er veldig god festmat. I denne oppskriften bruker vi også en saus som gir retten en smak av California!

Slik gjør du

Del hummeren i to, fjern paven og tarmen. Pensle kjøttsiden med en god olivenolje. Hummeren grilles kjapt, med kjøttsiden ned, på høy temperatur rett før servering. Den kan evt. få 2 minutter under grillen i ovnen. Hummeren er allerede kokt, så det er viktig å ikke steke for mye. Du skal bare gi den en crispy grillet overflate.

Auberginene deles på langs og grilles på høy temperatur slik at du får grillmønster og smak. Gni auberginene inn med hvitløk og olivenolje, og dryss over hakket bladpersille. Krydre med salt og pepper.

Sommerkålen finsnittes og trøffelsalamien snittes i små biter. Bruk en kasserolle eller folie på grillen. Stek trøffelsalami først i smør. Tilsett sommerkål og la det surre et par minutt. Tilsett granateplekjerner. Server hummeren med grillet aubergine og smørdampet sommerkål sammen med Shrimp Sauce. Denne sausen har en nydelig røyksmak som passer fortreffelig til sjømat.