Friske urter - nyhøstet og utreist

Nå får du ureiste og nyhøstede urter fra Gro Grønt hos Jacob's. GRO Grønt er en urtegård midt i Oslo sentrum. Her dyrkes urter og bladgrønt fra en dyrkecontainer. Gro er opptatt av kortreist og smaksrik mat og ønsker at alle skal få nyte smaker som tidligere har vært forbeholdt topprestaurantene.

De smaksrike urtene fra GRO er nyhøstede, rene og ureiste, dyrket i Oslo sentrum. Den korte veien fra dyrkningscontaineren til butikken gjør at urtene beholder både friskhet og smak i enda større grad. Urtene produseres etter en metode som betegnes som hydrokultur og gjør det mulig å produsere helt rene produkter.

Hva er hydrokultur?

Hydrokultur er en måte å produsere grønt på uten bruk av miljøgifter eller overforbruk av vann. Hydrokultur er et lukket miljø som gir avlinger ved å gi røttene næring direkte fra vannet som plantene vokser fra. Plantene får jevn tilførsel av vann og næring i et kontrollert mikroklima. Det sirkulerende vannet gjør at vannforbruket reduseres betraktelig.
LED-lys-teknologi gir plantene det spekter av lys som de behøver. Dette systemet gir GroGrønt muligheten til å produsere kvalitetsgrønt året rundt uten å være avhengig av sollys.
- Raskere plantevekst
- Optimalt vekstmiljø
- Ingen bruk av miljøgifter
- Ikke avhengig av sollys

Les mer om Gro Grønt her.

Utvalget hos Jacob's

I grønnsaksdisken finner du brønnkarse, landkarse, koreamynte, shiso, sennepsfrisé og av og til kinesisk brokkoli. Her kan du lese mer om urtene.