Fargerik potetsalat

Fargerik potetsalat
Lett
40-60 min

Denne potetsalaten er inspirert av gode tapasingredienser, og er både smakfull og flott å se på. Når man griller paprika, får den en nydelig søt smak, noe som passer fint i denne retten.

Slik gjør du

Del paprikaene i to og fjern innmaten. Grill paprikaene på en bakeplate til skinnet blir svart. Legg de varme paprikapitene i en bolle med lokk. Fjern skinnet ved å sni det av så snart dem er avkjølt nok.

Kok poteter til de er 'al dente', dvs. at dem ennå er litt harde inni, og hell av kokevannet. Gni potetene inn med olje og sett på bakeplate. Dryss over flaksalt og stek på midterste rille på 175°C til de er gylne.

Skjær paprika i strimler og riv mozzarella i dekorative biter. Anrett poteter, chorizopølse, oliven, paprika og mozzarella på fat. Dryss over flaksalt og drypp over chiliolje. Server straks og nyt.