Jacobs utvalgte svinekjøtt i kjøttdisken

Hos oss får du kjøpt premium svinekjøtt fra Jæren smak i kjøttdisken. Dette kjøttet har en så høy kvalitet at det har blitt merket med Jacobs utvalgte.

Jæren Smak og Jacobs Utvalgte har inngått et samarbeid for å kunne tilby deg som forbruker de beste kvalitetsproduktene av svin. Jacobs Utvalgte er en serie produkter valgt ut på bakgrunn av sin overlegne kvalitet, og du finner en rekke produkter fra serien i kolonialavdelingen og som ferdigpakket kjøtt og fisk. Og nå får du også kjøpt Jacobs utvalgte svinekjøtt i våre kjøttdisker.

Svinekjøtt fra Jæren

Jacobs utvalgte svinekjøtt kommer fra Jæren smak. Med basis i mattradisjonene på Jæren, er Jæren Smak resultatet av et samarbeid innen kjøttproduksjon, fra bonde til forbruker, med fokus på å bedre kvalitet og smaksopplevelse på norsk kjøtt. Samarbeidet mellom Jæren Smak og Jacobs Utvalgte betyr at vi kan tilby deg som forbruker svineprodukter av markedets høyeste kvalitet.

Hemmeligheten ligger i fôret

Jæren Smak leverer det ypperste innen kjøttprodukter. De har utviklet et unikt grisefôr basert på gammel viten og tradisjoner. Tester gjennomført av Gastronomisk Institutt i Stavanger viser at kjøtt basert på spesialfôret har bedre struktur, og i følge flere av Norges fremste kokker, langt bedre smak enn annet kjøtt.

Dyrevelferd – en forutsetning for god kvalitet

Det legges stor vekt på dyrevelferd. Dette innvirker på helheten, og ikke minst på smaken. Dyrene har til en hver tid tilstrekkelig areal for trivsel, samt rikelig med grovfôr og strø. Inntransport fra produsent til slakteri er begrenset til maks én time, samt at omgivelsene i slakteriet er tilpasset dyrenes vante miljø. De har fri tilgang på fôr og vann, og det spilles spesialkomponert musikk for å sikre en stressfri slakteprosess.

Vi anbefaler deg å prøve Jacobs utvalgte svinekjøtt fra kjøttdisken neste gang du vil ha noe skikkelig godt til middag. Velbekomme!