Kvalitetspølser fra Jacob´s på Holtet

Det ER forskjell på pølser. Smak selv, så skjønner du. Håndlagde pølser fra Jacob´s på Holtet får du i begge våre butikker.

Følgende pølsevarianter finner du i disken i begge våre butikker:

Lammepølse m/urter (røkt/rå) - En grov pølse av rent lammekjøtt. Smaksatt med urter.

Provencepølse (røkt/rå) - En grov pølse laget av svinekjøtt. Krydret med provencalekrydder. Smaker ypperlig sammen med dijonsennep, pesto, soltørkede tomater og potetstappe/potetsalat/frisk salat.

Ungarsk grillpølse (røkt/rå) - En grov pølse laget av storfekjøtt. Smakfull men ikke for sterk. Krydret med hvitløkspepper, chilisauce og kruspersille. Kan serveres med sauerkraut og sterk sennep

Barmens spesial (røkt/rå) - En grov pølse av svinekjøtt, krydret med persille, hvitløk, selleri og salt. Utviklet av Jacob's og selveste Lars Barmen. Smaker godt sammen med Rouille, grillede cherrytomater, paprika og syltet sølvløk.

Den saftige Nøttepølsa  (røkt/rå) har en behagelig balansert smak av nøtter og sødme med et hint av dijonsennep. Dette er en grov pølse laget av svinekjøtt.

Helge’s spesialpølse (røkt/rå) er en grov smaksrik pølse med kjøtt av storfekjøtt. Inneholder en balansert blanding av krydder og urter. Helge jobbet som pølsemaker på Jacob’s i over 40 år!

Lammepølse Punjabi (røkt/rå) har hentet den eksotiske smaken sin fra det Indiske og det Pakistanske kjøkken. Dette er en grov smaksrik pølse laget med kun saftig lammekjøtt.

Jacob’s Chorizo (røkt/rå) er en skikkelig hot grillpølse fra det spanske kjøkken. Paprika, hete krydder og urter gir smak til denne. Flamenco på grillen! Dette er en grov pølse laget av svinekjøtt og storfekjøtt.

Salsiccia Arancione (røkt/rå) er en grov pølse av svinekjøtt som har smaken sin fra Italia. Pølsa er en picante variant med en deilig smak av fennikel.