Kalkun- og lakseflette

Kalkun- og lakseflette
Lett
20-40 min

Prøv laks og kalkun i samme flette! Med wokkede grønnsaker og litt søt chilisaus blir det hele både sunt og godt!

Slik gjør du

1. Skjær kalkunfileten i 10 tynne strimler og laksefileten i 5 strimler. Pensle 5 kalkunstrimler med olje og rull dem i krydder.

2. Lag fletter med en laksestrimmel, en kalkunstrimmel og en kalkunstrimmel med krydder. Endene festes med en tannpirker.

3. Stek flettene forsiktig i panne med olje og stek videre i ovn på 160 °C i ca. 15 minutter, avhengig av størrelse.

5. Del opp wokgrønnsakene og stek dem raskt. Dryss over salatnøttemix og flaksalt til slutt. 

Server kalkun- og laksefletten med med kokt ris, søt chilisaus og wokgrønnsaker.