Baconkylling med sopp og løk i fløtesaus

Baconkylling med sopp og løk i fløtesaus
Lett
20-40 min

Her er det mye smak! Baconkylling er servert med fargerike grønnsaker, sopp og løk i fløtesaus og kokte eller bakte poteter.

Slik gjør du

1. Dryss salt og pepper over kyllingstykkene. Strekk baconskivene litt og surr dem rundt kyllingstykkene.

2. Skrell løken og skjær den i tynne båter. Del opp soppen i passe biter.

3. Brun smøret i en stekepanne. Legg i kyllingstykkene og stek dem lett på begge sider til de begynner å få farge.

4. Tilsett løk og sopp og stek videre et par minutter. Ha i fløte og soyasaus og la alt surre forsiktig i vel 10 minutter.

Server med kokte eller bakte poteter, lettkokt brokkoli og blomkål.

Husk at kyllinglår trenger lenger trekketid.