Kyllingbratwurst med urter og hvitløk

Kyllingbratwurst med urter og hvitløk
Lett
20-40 min

Gode pølser med saftig tilbehør!

Slik gjør du

Begynn med majones. Ha alle ingredienser utenom olje, salt og pepper i en smoothie/stav mixer. Miks godt. Ha i olje i en tynn jevn stråle. Oljemengden kan ligge mellom 4-5 dl. Dette er en følsom prosess, ha derfor i oljen langsomt slik at dressingen ikke sprekker. Smak til med salt og pepper.

Skrell og riv gulrot. Del kålen i to, fjern roten og kutt i strimler. Kutt rødløk i tynne båter. Bland kål, løk, gulrot, hakket persille, majones og sambal olek i stor bolle. Smak til med salt og pepper og eventuelt mer sambal olek. Om du synes det kan bli for mye majones kan du erstatte med litt rømme eller creme fraiche.

Kutt squash og aubergine i centimeter tykke skiver. Skjær av bunnen på paprikaen og fjern innmat, del så i fire. Skrell sjalottløk.Hakk hvitløk og timian fint, bland det med olivenolje, salt og pepper. Bland alt.

Lag 4 tynne snitt på hver pølse. Begynn med poteter(delt i 2) som tar lengst tid, så grønnsaker og til slutt pølsene. Bruk grillen eller ovnen inne.