Kyllingconfit med chorizospagetti

Kyllingconfit med chorizospagetti
Lett
20-40 min

Rask og god middag laget med kvalitetsråvarer.

Slik gjør du

Stek kyllingconfiten på varmluft ved 180-200 grader, ca. 20-30 minutter til den er gjennomvarm og har en gyllen overflate. Øs over andefett av og til. Kok spagetti etter anvisning på pakken. Kutt squash og sopp i mindre biter. Stek først soppen på høy varme i litt olje til den er gylden, reduser varmen litt og tilsett squash. La det steke sammen til squashen så vidt er myk. Tilsett hvitløk, chorizo i tynne strimler, litt grovhakket rosmarin og cashewnøtter. Stek det raskt sammen og tilsett spagettien. Smak til med ferskpresset sitron, salt og nykvernet sort pepper. Ønsker du en kremet pastarett tilsett litt kremfløte og la det småkoke 2-3 minutter før du har i spagettien. Server gjerne med en skål revet parmesan.