Kyllingconfit med enkel mos

Kyllingconfit med enkel mos
Lett
40-60 min

Enkel middag som smaker kjempe godt.

Slik gjør du

Ta lårene ut av posen, legg i ildfast form og stek på 180 grader i 20 minutter. Etter ca 20 minutter anbefaler vi å sette stekeovnen på grillfunksjon i 3-5 minutter til skinnet får en gylden og sprø overflate. Øs over fett underveis i grillingen.

Ønsker du å grille kyllingconfit ute på grillen er det lurt å fjerne en del av fettet først for å unngå fyr på grillen.

Tips: Bruk fettet som kommer med i pakken når du steker poteter eller grønnsaker. Gir veldig god smak! Rotmos: Skrell poteter og grønnsaker, del i små terninger og kok i vann (uten salt) til de er møre. Sil av vannet, stamp til ønsket konsistens med litt fløte og smør. Smak til med salt og pepper.