Kyllingvinger med grønnsakmiks

Kyllingvinger med grønnsakmiks
Lett
under 20 min

Denne grønnsakwoken kan like gjerne brukes ved siden av kyllinglår og kalkunkjøtt. Mye god sausesmak binder grønnsakene sammen.

Slik gjør du

Varm kyllingvingene i en stekepanne.

Skjær gulrot og stilkselleri i smale skiver, paprika i strimler og løk i smale båter. Del blomkålen i små buketter. Ha 2 ss soyaolje i varm panne og stek gulrot, blomkål og løk under stadig omrøring i 2 minutter. Ha i paprika og stilkselleri og stek i 2 minutter til, evt. med litt mer olje.

Bland sausen og ha den over (alternativt til rød chili kan du bruke litt cayennepepper).

La det syde i 1-2 minutter. Legg kyllingvingene på fatet med grønnsakene.

Server med lyst, fint brød eller kokt ris.