Salat med kyllinglever

Salat med kyllinglever
Lett
20-40 min

Hva med en lekker, liten salat med kyllinglever og bacon til forrett? Nydelig dressing lager du enkelt av solbærsirup, balsamico og dijonsennep rørt ut i olje.

Slik gjør du

Tin kyllinglever og rens den ved å trekke av så mye av de tynne hinnene som mulig. Del dem i to hvis de er store. Legg dem i en skål og hell over konjakken. Dryss over litt salt og kvernet pepper.

Del baconskiver i to. Rull én og én bit lever inn i bacon og fest med en tannpirker.

Stek leverbitene i litt smør eller olje til baconet er sprøtt. Legg på tørkepapir så de får renne av seg.

Rist valnøttene med litt olivenolje i en stekepanne. Vær forsiktig så de ikke blir brent. Trekk til side.

Solbærdressing

Ha alle ingrediensene til dressingen i et glass med skrulokk og rist den godt sammen.

Salat

Vask og tørk salatene og legg dem opp på tallerkener. Anrett kyllinglever, cherrytomater og valnøtter rundt og drypp dressingen over.