Lammekoteletter med ingefær og pære

Lammekoteletter med ingefær og pære
Lett
under 20 min

Lammekoteletter er tradisjonell kost for mange. Her har lammekotelettene fått følge av ingefær og pære - er du klar for noe nytt?

Slik gjør du

1. Skjær pæra i små terninger. Finhakk hvitløk og ingefær. Krydre kotelettene med salt og pepper.

2. Brun lammekotelettene i pannen sammen med hvitløk, ingefær og pære.

3. Legg blandingen (hvitløk, ingefær, pære) oppå hver kotelett sammen med en klatt kremost eller Castello.

4. La kotelettene ettersteke under lokk i 3-4 minutter avhengig av tykkelsen.

Server gjerne med pasta eller godt brød.

Tips: Bruk evt. vanlig, revet hvit ost i stedet for kremost.

Lammekoteletter kan kjøpes som doble og enkle. Til én porsjon bør du minst beregne én dobbel eller to enkle koteletter. De er raske å tilberede, de trenger bare stekes 3-5 minutter avhengig av tykkelsen.