Nan-kebab med lammefilet og urtepesto

Nan-kebab med lammefilet og urtepesto
Lett
20-40 min

Spennende kebab laget med nanbrød og fylt med lammefilet, fetaost og masse deilige urter.

Slik gjør du

Ca 20 biter

Mos fetaost, urter og olivenolje til en smidig urtepesto, skjær aubergine i skiver og stek i ovn på ca 200 °C til de er møre, dryss over litt salt og olje. Skjær rødløken i tynne skiver og legg i kaldt vann i 20 minutter. Del lammefileten på langs, slik at du får 2 lange smale stykker kjøtt. Ha olje, hvitløk og korianderfrø i panna. Stek kjøttet så det får en fin stekeskorpe men fremdeles er rosa i midten. Krydre med salt og pepper.

Legg nanbrødene flatt ut, smør på fetablandingen, tørk løken på kjøkkenpapir og legg den i en linje tvers over brødet, fortsett med de stekte aubergineskivene og lammefileten. Rull sammen til en fast pølse, skjær 2 cm brede biter med en skarp kniv og fest skjøtene med en liten trepinne.