Baconbiff

Baconbiff
Lett
over 60 min

Her kan du fråtse i mange smaker. Et vell av grønnsaker, biff og bacon gir deg en stor smaksopplevelse.

Slik gjør du

1. Krydre biffene. Brun dem i stekepannen - ca ett minutt på hver side. Rull bacon rundt biffene, og stek i ovnen på 200° C i ca. 8 minutter. La biffene hvile like lenge som de sto i ovnen, og varm de ca. ett minutt i ovnen før servering.

2. Skjær skiver i potetene, som et brød, men bare nesten gjennom. Ha olivenolje over. Sett de i ovnen i ca. 45 minutter på 200° C. Strø over hvitløk og hakket basilikum, og ha olje over. La potetene stå i ca. 15 minutter, til de er møre.

3. Skjær paprika, løk, squash og aubergin i biter. Finhakk hvitløk. Fres grønnsakene i en panne/gryte til de så vidt er møre. Tilsett hermetiske tomater og la det småkoke i ca. 5 minutter.