Småretter av ribbe, medisterpølse og medisterkake

Småretter av ribbe, medisterpølse og medisterkake

Lett
under 20 min

Gjør restene etter julematen om til deilig juletapas. Superenkelt og veldig godt.

Slik gjør du

Ribbe med soyaglaze

Skjær av ben og svor på ribbebitene og skjær kjøttet i litt store biter. Dypp bitene i en tykk soya glaze (Hoi Sin-saus). Server som de er eller med litt kald surkål ved siden av.

Medisterkaker med kålrabistappe

Ha litt klar kålrabistappe i små butterdeigsformer eller på flatbrød. Topp med skiver av medisterkaker.

Medisterpølser på rugbrød

Skjær medisterpølsen i skiver, en rugbrødskive i fire og den tørkede aprikosen i strimler. Ha en dæsj sennep på hver brødbit. Topp med medisterpølse og et par tørkede aprikosstrimler.