Fylt svinesnitzel som «husmannskost»

Fylt svinesnitzel som «husmannskost»
Middels
20-40 min

Slik gjør du

Legg snitzlene på kjøkkenbenken og bank forsiktig til store, pene flak.

Legg på skinke og deretter osteskive, til slutt timian og salvie. Brett så den ene halvparten over den andre, bank godt på sidene slik at osten ikke flyter ut under stekingen.

Salt forsiktig. Vendes i hvetemel, dyppes i de piskede eggene. La det renne litt av. Vendes så i griljermel. (Den peneste brunfargen får man ved å lage griljermel av cornflakes, – kjør cornflakesen i hurtighakkeren til den får griljermel-konsistens.)

Kjøttet stekes i panne med olje. Stek sakte til de blir lysebrune. Ikke gå fra pannen mens du steker! Kjøttet tørkes på kjøkkenpapir, drypp på litt sitronsaft og server.

Potetsalat

Kraften kokes opp sammen med sjalottløk, farin, Seltin, pepper, eddik og olje. Ha så i potetene. Rør forsiktig. Avkjøl. Tilsett gressløk og bladpersille.