Panerte koteletter med stuede grønnsaker

Panerte koteletter med stuede grønnsaker
Lett
under 20 min

For litt forandring, smaker det godt å panere kotelettene. Med stuede grønnsaker ved siden av, smaker dette fortreffelig!

Slik gjør du

1. Pisk egget lett med en gaffel. Bland salt, pepper, brødrasp, parmesan og finhakkede urter i en skål.

2. Tørk av kotelettene/svineentrecôteskivene med kjøkkenpapir og vend dem først i egg og deretter i brødraspblandingen.

3. Stek dem pent brune på begge sider i ca 2 minutter, og la de ettersteke på svak varme til de er gjennomstekt ca 2 minutter.

4. Skrell og del grønnsakene i terninger. Kok dem møre.

5. Smelt margarin i en kjele, tilsett mel og spe med grønnsakskraft. La sausen koke i 5 minutter før grønnsakene blandes inn.

Server med kokte poteter.