Skinkebiff med vårlige grønnsakspakker

Skinkebiff med vårlige grønnsakspakker
Lett
under 20 min

Morsomme og personlige grønnsakspakker som pynter opp på bordet. På denne måten kan alle få sine favorittgrønnsaker.

Slik gjør du

1. Skyll og rens alle grønnsakene. Skjær gulrøtter i staver, del asparges i fire, sukkererter i to på skrå, reddiker i skiver og sjalottløken i to.

2. Fordel dem på kvadratiske ark av bakepapir. Legg på små klatter av margarin og strø over hakket kjørvel.

3. Lukk pakkene og knyt dem sammen på toppen med hyssing, gjerne sammen med små ruter av aluminiumsfolie med navn på for å gjøre det mer personlig.

4. Grill pakkene i ca 20 minutter.

5. Pensle kjøttet med olje. Krydre det med salt og pepper. Grilles i ca. 3-4 min på hver side til det er gjennomstekt.