Svinekjøtt med mango

Svinekjøtt med mango
Middels
40-60 min

Sødmefull middagsrett

Slik gjør du

Bland maizena, soyasaus, sherry, sukker og kanel i en bolle.

Legg svinekjøttskivene i en lang form og hell maizenablandingen over. Dekk til og la det stå avkjølt i ca. 30 minutter.

Ta kjøttet opp av marinaden – som tas vare på. Varm oljen i en wok. Legg i kjøttet og stek i 3-4 minutter til det er lett brunet. Rør i hvitløk, vårløk, appelsinjuice, vann (kraft) og chilisaus.

Kok opp, demp varmen og la det småkoke i 8-10 minutter til kjøttet er mørkokt.

Rør inn marinaden og kok under omrøring i ca. 3-4 minutter. Stek mangobåtene i smør, litt på hver side, og bland i forsiktig. Serveres med ris.