Go Eco - vår egen økologiserie

Hos Jacob´s finner du en rekke økologiske produkter under merket Go Eco. Produktene er produsert på naturens premisser og på en måte som i størst mulig grad tar hensyn til dyrenes og plantenes naturlige adferd og behov.

NorgesGruppen og UNIL har utviklet økologiserien sammen, og serien er designet for at forbrukerne lett skal kunne finne produktene i hyllene.
- Vi har valgt å lage et design som skal gjøre det lett for forbruker å finne produktene på tvers av kategoriene. Serien er derfor bygget opp med felles elementer i designet og en logo som vil stå tydelig ut mot forbruker, sier Nina Brendsrud-Andersen, marketingsjef i UNIL.

Hos oss finner du en rekke Go-Eco produkter innenfor flere vareområder. Vi har økologiske bakevarer, brød og baguetter, grønnsakshermetikk, sauser, krafter, oljer, pasta, pålegg, egg og meieriprodukter. Sortimentet utvides løpende.

Go Eco-produktene er Debiomerket og oppfyller kravene til økologisk produksjon som setter gode vekstforhold og produksjonsforhold i landbruket i fokus.