The Fresh Olive Company

Det hele startet i London i 1991, da to gutter var lei av at de kun fikk tak i triste hermetiske oliven i Storbritannia. De tok turen til Provence.

Adam Wells og George Bennell møttes for første gang i en alder av 11, og flere år senere ble de grunnleggerne av The Fresh Olive Company.

Fra Provence til London

De var begge glade i oliven, og innså at de triste hermetiske olivenene som var tilgjengelige i Storbritannia ikke kunne måle seg med dem man fant i salgsbodene i Provence. Med hjelp av en gammel varebil, begynte de i 1991 å transportere bøtter med ferske oliven fra Provence til London. Unge kokker og trendy delikatessebutikker forstod raskt hvor gode produktene var og tok dem i bruk. Litt senere introduserte de to guttene et unikt utvalg av olivenmikser med autentiske provencalske smaker. Dette ble en suksess og gav dem raskt et godt etablert rykte.

Kvalitet og nyskapning i fokus

Siden det har selskapet vokst, og har i dag en olivenfabrikk på 50 000 kvadratmeter i Greenford i Nordvest-London. De er en dynamisk bedrift, men deres kjerneverdier har ikke endret seg. Kvalitet og nyskapning er fortsatt i høyfokus. Alle deres olivenmikser blandes for hånd, noe som sikrer at olivenene holder best mulig stand, og det brukes tradisjonelle oppskrifter for å sikre at smaken blir riktig.

Over 200 delikatesser

De har i dag et utvalg på over 200 delikatesser, som selges over hele Storbritannia og eksporteres over hele verden. Flere av dem finner du hos Jacob´s.