Broken Taco - en spennende tacoserie

Ønsker du å fornye feredagstcoen? Perfekt, for nå er en helt ny tacoserie på vei inn i butikkene! Den nye serien Broken Taco er inspirert av opprinnelig tex-mex med innslag fra sør-California.

Broken Taco er en splitter ny tacoserie som minner mer om taco i det tradisjonelle meksikanske kjøkken, med smakssuksesser fra restauranter og foodtrucks i California.

Den nye tacoserien består av samme type produkter som vi kjenner fra tacoseriene vi har i butikk i dag, med blant annet tacokrydder, peppers og jalapeño, toppinger, sauser og tortillachips.

Bli kjent med noen av produktene under.

Tortilla chips

Bacon Jack Cheese, Lime & Sea salt, og Sriracha Jack Cheese.

Lilla tortillachips Hvite tortilla chips Hvite tortilla chips

Mildt krydret blue corn tortillachips med smak av  bacon og Jack cheese, eller hvite maischips smaksatt med lime og havsalt eller sriracha og Jack Cheese. Passer perfekt til Gratinert nachos, som tilbehør til Tex-Mex eller som snacks.

Salsa

Mango habanero, Tropical Ghost, og Almost Illegal

Salsa Salsa Salsa

MANGO HABANERO er en salsa med et skikkelig kick fra Habanero pepper og sødme fra mango. 

TROPICAL GHOST SALSA er medium sterk salsa med fruktig og søt smak, spicet opp med både Ghost og Habanero pepper.

ALMOST ILLEGAL SALSA er en kruttsterk salsa proppfull av Ghost pepper og smak av ananas.

Alle tre passer til alle Tex-Mex retter eller som dipp til snacks.

Sauser

Hot sauce Sympathy for the Devil og mild pepper garlic

Sauser              Sauser

SYMPHATY FOR THE DEVIL er en hot sauce med en balansert smak av røyk, chilipepper og appelsin. Passer til alle Tex-Mex retter, i guacamole og på egg. 

PEPPER GARLIC CHEESE SAUCE er en mild oransje ostesaus med smak av smeltet Cheddarost. Passer til taco, Tex- Mex, Pizza og BBQ, eller som dipp.

Peppers

Mild banana peppers, Spicy serrano peppers, Red hot jalapeños

Peppers    Peppers   Peppers

MILD BANANA PEPPERS er paprika med mild krydderstyrke, men distinkt smak av chili med litt sødme og syrlighet. Passer til Tex-Mex og som topping på pizza.

SPICY SERRANO PEPPERS er peppers med frisk og kraftig smak av chili med over middels krydderstyrke. Passer til Tex-Mex og som topping på pizza.

RED HOT JALAPEÑOS er veldig sterk rød jalapeños. Passer til Tex-Mex og som topping på en skikkelig hot pizza.

I tillegg finnes kryddermiksene TACO TUESDAY SPICE MIX som er en medium sterk meksikansk krydderblanding med smak av hvitløk, koriander og sitrus og TRINIDAD TACO SPICE MIX som er en medium sterk kryddermiks med smak av Meksikanske urter, paprika og chili. 
Posen passer  til ca. 400g strimlet kjøtt, fisk,vegetardeig eller kjøttdeig.