Skull punch

Skull punch
Lett
20-40 min

Dette er en frisk og kjempegod drikk med gresskar som f.eks. kan serveres som aperitif til Halloween-festen. Vår oppskrift gir ca. 3 l, men kan gjerne halveres.

Slik gjør du

Gresskaret skrelles og renses for innmat og frø. Ta vare på frøene. De kan du bruke senere til å lage ristede gresskarkjerner. Riv eller hakk gresskarkjøttet.

Kok opp en kjele med vann og sett et dørslag oppå. Dørslaget må ikke berøre vannet. Ha gresskarkjøttet i dørslaget og damp det i 15-20 minutter. Avkjøl.

Ha det dampede gresskarkjøttet i en foodprosessor, tilsett appelsinjuice, allehånde og honning, og kjør til en jevn puré.

Bland sammen gresskarpureen, ananasjuice, grenadine, lemonade og knust is i en mugge. Sett punchen i kjøleskapet i en times tid.

Server punchen i en stor bolle eller f.eks. i et uthulet gresskar.