Hjemmelaget is på 1-2-3

Hjemmelaget is på 1-2-3
Lett
under 20 min

Alle liker is! Denne isen er ekstremt rask å lage ­og den er skikkelig god! Du kan variere med ulike frukt og bær og gjerne tilsette vaniljesukker eller ekte vanilje. Uansett, følger du oppskriften under vil du garantert få et godt resultat.

Slik gjør du

1. Varm en tørr og ren stekepanne på nesten full varme og rist/tørrstek mandelflarne. Husk å bevege pannen slik at mandlene ikke brenner seg. De skal kun bli gylne.

2. Ha de fryste bærene og melisen i en foodprocessor, hell i fløten, start maskinen og la den gå på full kraft i ca 15-20 sekunder. Voila, bærene fryser kremfløten og du har fått en supergod iskrem. Andre bær kan også brukes.

3. Fordel iskremen i skåler. Topp det hele med mandler og eventuell pynt.